Përfshihuni në Tryton

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinTryton po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

12789

Vargje

33

Gjuhë

1,8%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për Tryton përmban aktualisht 12789 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 1,8%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e Tryton, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shqip në Tryton